Turkse Rivièra

De Turkse Rivièra met bekende badplaatsen als Lara, Alanya, Side en Belek kent prachtige stranden met een breed scala aan watersportmogelijkheden, een uitgebreid nachtleven en een afwisselend achterland. De perfecte combinatie voor zon- en strandliefhebbers die ook wat van de vele historische bezienswaardigheden willen zien. 

meer informatie

Zuid-Egeïsche kust

Deze kust staat bekend om de schitterende baaien, omringd door uitgestrekte pijnboombossen en levendige badplaatsen als het authentieke, bruisende Marmaris, Içmeler met z’n prachtige strand en het sfeervolle, gemoedelijke Turunç. 

meer informatie

Lycische kust

Naast genieten van heerlijke stranden, waarvan het ‘Blue Lagoon’ strand één van de bekendste is, kunt u aan de Lycische kust o.a. raften, fietsen of een excursie maken naar de vele antieke steden en rotsgraven. De kust is nog altijd niet ontdekt door het massatoerisme, dus geniet volop van rustige, romantische hoekjes. 

meer informatie

Egeïsche kust

De Egeïsche kust ligt in het westen van Turkije. Bodrum en omgeving vormen één van de populairste vakantiegebieden van Turkije met fijne stranden, fraaie baaien, weelderige begroeiing, gezellige centra met vele restaurants, terrasjes en winkels en een interessant achterland.

meer informatie

Noord-Egeïsche kust

Zonder twijfel één van de meest gevarieerde kusten van Turkije met uitgestrekte olijfboomgaarden, door bos omzoomde baaien en een prachtig natuurschoon. U vindt hier niet alleen de zeer geliefde badplaats Kusadasi, maar ook de beroemde stad Efeze, met prachtige overblijfselen uit de oudheid.

meer informatie

Istanbul

Istanbul is zonder twijfel de meest interessante stad van Turkije. Slechts weinig steden in de wereld hebben zó’n fantastische ligging, zoveel historische cultuurschatten en zó’n boeiend stadsbeeld. In Istanbul komen Europa en Azië samen.

meer informatie