Behalve privé gids diensten maak ik ook programma’s op maat voor groepen, families en bedrijven. Een programma speciaal voor jouw gezelschap? Een bepaald thema? Het kan allemaal!

Dit kan een thema-wandeling zijn als onderdeel van een inspiratiereis. Zoals een groep bouwers die een wandeling Moderne Architectuur deed of ondernemers die nieuwe winkelconcepten bekeken in Istanbul. De nieuwe ontwikkelingen rondom wijk Karakoy of Galataport zijn een prachtig voorbeeld van regeneratie. Het hele programma inclusief lunch en diners of avondprogramma regelen kan natuurlijk ook.

Misschien kent u de Egeïsche kust al van zon, zee en mooie stranden, maar wist u dat u hier ook perfect een weekje kunt wandelen? Een mild klimaat, wijngaarden, de Egeïsche keuken, cultuur en geschiedenis: u kunt het allemaal ontdekken tijdens uw vakantie. U kunt wandelen naar het antieke Efeze, naar Şirince en door Izmir, het vroegere Smyrna en wijngaarden bezoeken, de beste Turkse wijnen kunt proeven, eten in restaurants waar lokale delicatessen worden geserveerd en u overnachten in bijzonder hotels.

Geef in je aanvraag zoveel mogelijk details over je wensen en ideeën zodat het programma zo goed mogelijk aansluit.